Κριτική Επιτροπή
Όλες οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν από την Κριτική
Επιτροπή, η οποία αποτελείται από διακεκριμένους Ακαδημαϊκούς, Θεσμικούς Παράγοντες, Επιστήμονες και Επαγγελματίες
που
διακρίνονται για το αξιοσημείωτο έργο τους.
Η Διοργανώτρια Εταιρεία προβαίνει σε διαχωρισμό των
κριτών σε ομάδες, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων και ότι οι κριτές έχουν ένα λογικό όγκο
υποψηφιοτήτων ο καθένας ώστε να πραγματοποιούν σε
βάθος μελέτη και αξιολόγηση τους.
Η Εταιρεία δεν γνωστοποιεί στους κριτές ποιοι άλλοι κριτές
ανήκουν στην ίδια ομάδα αξιολόγησης, για λόγους διατήρησης της ανωνυμίας και για τη διασφάλιση της αμεροληψίας
των αποτελέσματος. Η ψηφοφορία είναι μυστική και αυστηρά προσωπική, ώστε να διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα
των αποτελεσμάτων και να μην επηρεάζεται το μέλος της
Κριτικής Επιτροπής από τις βαθμολογίες ή απόψεις άλλων.
Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής ΔΕΝ βαθμολογούν:
Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής οφείλουν να αυτοεξαιρεθούν από τη βαθμολόγηση οποιασδήποτε άλλης συμμετοχής με την οποία έχουν κάποια σχέση, προβαίνοντας σε σχετική δήλωση στην online πλατφόρμα αξιολόγησης.
Κριτήρια αξιολόγησης
Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα πραγµατοποιηθεί από την Kριτική Eπιτροπή, µε βάση τα στοιχεία που περιλαµβάνονται στην υποβολή της υποψηφιότητας και λαµβάνοντας υπόψη τα ειδικά κριτήρια που ακολουθούν:
Πυλώνας 1 και 2
1. Εξοπλισμός (20% βαρύτητα)
2. Πιστοποιήσεις (20% βαρύτητα)
3. Καινοτομία Υπηρεσιών & Προϊόντων (20% βαρύτητα)
4. Ποιότητα Υπηρεσιών & Διαδικασιών (Service Quality) (20% βαρύτητα) (Άξιοπιστία, πρόσβαση & τοποθεσία, επικοινωνία)
5. Πολιτική ανάπτυξης & δράσεις (20% βαρύτητα)
Πυλώνας 3
1. Εξοπλισμός (25% βαρύτητα)
2. Πιστοποιήσεις (25% βαρύτητα)
3. Καινοτομία (25% βαρύτητα)
4. Ποιότητα Υπηρεσιών & Διαδικασιών (Service Quality) (25% βαρύτητα) (Άξιοπιστία, πρόσβαση & τοποθεσία, επικοινωνία)
Πυλώνες 4 και 7
1. Συστατικά & Περιεκτικότητα (25% βαρύτητα)
2. Διατροφική Αξία (25% βαρύτητα)
3. Διαδικασία Παραγωγής (25% βαρύτητα)
4. Καινοτομία (π.χ. Έρευνες – Πιστοποιήσεις) (25% βαρύτητα)
Πυλώνας 5 και 6
1. Πιστοποιήσεις (20% βαρύτητα)
2. Καινοτομία Προϊόντων (20% βαρύτητα)
3. Ποιότητα & Ποικιλία Προϊόντων (20% βαρύτητα)
4. Καινοτομία διαδικασιών & γραμμής παραγωγής (20% βαρύτητα)
5. Πολιτική ανάπτυξης & δράσεις (20% βαρύτητα)
Η εταιρία Μύλοι Λούλη μετρά 2 αιώνες διαρκούς παρουσίας στην εγχώρια αγορά και ηγείται του κλάδου της αλευροβιομηχανίας στην Ελλάδα. Από το 2015 έχει μπει δυναμικά στην αγορά παραγωγής πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής μέσω του εμπορικού σήματος Kenfood. Διαθέτοντας τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα και Βουλγαρία, η εταιρεία έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, την άριστη εξυπηρέτηση, παραμένοντας μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρία. Το πορτοφόλιο προϊόντων της περιλαμβάνει πάνω από 170 τύπους αλεύρων με τα εμπορικά σήματα Μύλοι Λούλη σε επαγγελματική συσκευασία και Μύλοι Αγίου Γεωργίου σε καταναλωτική συσκευασία για το retail, καθώς και 580 κωδικούς μειγμάτων και πρώτων υλών με την επωνυμία Kenfood. Πέραν του άρτια επανδρωμένου τμήματος πωλήσεων, η εταιρία διαθέτει μια άριστη ομάδα τεχνικής υποστήριξης που βρίσκονται καθημερινά δίπλα στους πελάτες της για συνεχή εκπαίδευση και παροχή λύσεων στα προβλήματά τους.
Η εταιρεία απασχολεί 340 εργαζόμενους, επενδύει διαρκώς σε νέα τεχνολογικά μέσα που θα αναβαθμίσουν τα εργοστάσιά της συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία με στόχο πάντα την πραγματοποίηση του οράματός της, “να δημιουργεί αξία για την ανθρώπινη διατροφή”.
Τα Bakery Awards 2022 είναι τα βραβεία που διοργανώνονται για 1η φορά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες, καταστήματα και την βιομηχανία που σχετίζονται με την αρτοποιία.
Ακολουθήστε τα Bakery Awards